Гройсман провалив обіцянку про те, що ділянку магістралі Львів – Херсон відремонтують до кінця року

Читать на русском
Прем'єр-міністр Володимир Гроймсан не виконав обіцянку про те, що частину автомагістрали Львів – Херсон відремонтують у 2018 році.
Володимир ГройсманСлово і Діло

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман провалив обіцянку про те, що в 2018 році будуть відремонтовані ділянки магістралі Львів – Херсон у межах Львівської, Тернопільської, Хмельницької, Вінницької областей та частини Черкаської області до Умані.

Таку обіцянку він дав 31 травня 2018 року, нагадує «Слово і Діло».

«Уже цього року ділянка від Львівської області до Вінницької області та ділянка від Вінницької області до Умані будуть відремонтовані», – сказав Гройсман, інспектуючи перебіг дорожних робіт на трасі Тернопіль – Вінниця.

Про завершення сезону ремонту доріг в уряді повідомили 21 листопада 2018 року. До цієї дати ремонт обіцяних ділянок магістралі Львів – Херсон не був завершений. Дорожники не встигли закінчити ділянки магістралі поблизу Хмельницького, Вінниці, Умані та у Вінницькій області. Згідно з даними карти «Укравтодору» «Виконання робіт за Програмою 2018-2022/План 2019», завершити ремонт ділянок магістралі Львів – Херсон від Львівської області до Умані планують уже в 2019 році.

Згідно з моніторингом «Слова і Діла», Гройсман дав 582 обіцянки, з яких 279 виконав, а 118 – провалив.

Нагадаємо, ми писали, що міністр інфраструктури Володимир Омелян не завершив на початку року ремонт траси Київ-Одеса в межах Київської області.

Також ми повідомляли, що стала відома зарплата Гройсмана та віце-прем'єрів за жовтень.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: