Рада продовжила вечірнє пленарне засідання

Читать на русском
Верховна Рада продовжила вечірнє пленарне засідання до завершення розгляду проекту бюджету на 2019 рік у другому читанні.

Верховна Рада продовжила вечірнє пленарне засідання до завершення розгляду проекту бюджету на 2019 рік у другому читанні.

За проголосували 226 народних депутатів, передає «Слово і Діло» в четвер, 22 листопада.

Голосування за бюджет-2019 і транш МВФ: коли чекати рішеньДо Верховної Ради України надійшов доопрацьований і підготовлений до другого читання проект державного бюджету на 2019 рік.

«Пропозиція полягає в тому, щоб ми продовжили вечірнє засідання до завершення розгляду бюджету. Ми плануємо, що до 20:00-21:00 ми зможемо це зробити. Тому я прошу всіх підтримати, колеги», – закликав спікер парламенту Андрій Парубій.

Нагадаємо, Верховна Рада має намір 22 листопада розглянути проект бюджету на 2019 рік у другому читанні. Як повідомлялося, бюджетний комітет Верховної Ради з 15:20 21 листопада працював до 5 годин ранку 22 листопада над проектом державного бюджету перед голосуванням і рекомендував Верховній Раді підтримати законопроект про державний бюджет №9000 в цілому.

Раніше Мінфін закликав Раду проголосувати за проект держбюджету-2019.

Також нагадаємо, що в БПП назвали держбюджет-2019 найскладнішим за всю історію.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: