Активісти намагаються блокувати роботу ресторану в Будинку профспілок

Читать на русском
Незадоволені роботою громадського харчування люди стоять у залі на першому поверсі, деякі сидять за столиками біля входу.

У ресторан KFC в Будинку профспілок на Майдані Незалежності в Києві в четвер, 22 листопада, прийшли активісти, які намагаються блокувати роботу закладу.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє «Сегодня».

Річниця Євромайдану: як в країні за 5 років змінилися соціально-економічні показникиУкраїнці стали більше подорожувати, збільшилася чисельність Збройних сил і знизилося число безробітних.

«У залі невелика кількість відвідувачів, деякі з них прийшли, щоб блокувати роботу закладу. Своєю чергою адміністратор зміни в закладі просить киян не перекривати прохід до зали», – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що люди стоять у залі на першому поверсі, ще близько п'яти осіб – за столиками біля входу. Крім того, біля фаст-фуду стоїть машина поліції з ввімкненими мигалками.

До слова, написи, які раніше активісти залишили на будівлі ресторану, вже змиті.

Нагадаємо, 21 листопада на Майдані Незалежності в Києві відбулися сутички протестувальників із правоохоронцями. Активісти протестували проти відкриття KFC в Будинку профспілок. Затримали шістьох осіб. Адвокат Масі Найєм повідомив, що під час перебування на Майдані Незалежності поліція застосувала проти нього газовий балончик. Пізніше стало відомо, що затриманих відпустили.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: