Зведення штабу ООС 22 листопада: 11 обстрілів, є поранений

Читать на русском
У штабі також додали, що в результаті обстрілу був поранений один український військовослужбовець.

За минулу добу 21 листопада, в районі проведення операції Об'єднаних сил терористи 11 разів обстріляли позиції українських військовослужбовців.

Як повідомляє прес-центр ООС, обстріли були зафіксовані в районах населених пунктів Кримське, Новозванівка, Новолуганське, Авдіївка, Славне, Красногорівка, Павлопіль, Гнутове і Широкино, передає «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 21 листопадаСитуація на сході країни станом на 21 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Крім того, із мінометів калібру 82 мм були обстріляні позиції Об'єднаних сил поблизу населеного пункту Гнутове. Український опорний пункт біля Кримського терористи двічі обстріляли з ручних протитанкових гранатометів, а позиції в районі Новозванівка потрапили під вогонь з великокаліберних кулеметів та СПГ.

У штабі також додали, що в результаті обстрілу був поранений один український військовослужбовець.

З початку поточної доби, 22 листопада, обстрілів із боку терористів зафіксовано не було. За даними розвідки, за минулу добу було знищено одного бойовика російсько-окупаційних військ.

Як раніше стало відомо, частина Донбасу залишилася без зв'язку Vodafone.

Також нагадаємо, на Донбасі ЗСУ збили російський безпілотник.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: