Порошенко назвав сенс життя українців

Читать на русском
За його словами, Революція Гідності стала логічним продовженням одвічного прагнення до довгоочікуваної свободи волелюбного українського народу, який ніколи не мирився з тиранією й диктатурою.

Протягом століть сенсом життя українців є гідність і свобода.

Про це заявив президент Петро Порошенко на зустрічі з особовим складом підрозділів Десантно-штурмових військ ЗСУ в Житомирській області в середу, 21 листопада.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

П'ять років після початку революції: чи збулися обіцянки політиківРівно п'ять років тому в Україні почався Євромайдан. Тоді зі сцени від політиків звучало багато обіцянок. Що встигли виконати, розбиралося Слово і Діло.

«Сьогодні Україна відзначає п'яту річницю початку Революції Гідності, Євромайдану, мирного протесту за наше європейське майбутнє. Гідність і свобода – для українців це не просто слова, для нашого народу це сенс життя протягом усіх століть. Це боротьба за свою землю, за самостійність, за незалежність», – сказав президент.

За його словами, Революція Гідності стала логічним продовженням одвічного прагнення до довгоочікуваної свободи волелюбного українського народу, який ніколи не мирився з тиранією й диктатурою.

«Історія України з її запеклою боротьбою проти зла, за свободу, гідність і державну незалежність викарбувала на своїх скрижалях цілу когорту героїчних особистостей. Революція Гідності, війна за незалежність додали до цієї когорти тисячі сучасних героїв», – зазначив глава держави.

Він також підкреслив, що за успіхами військових частин і підрозділів стоїть щоденна праця і мужність тисяч бійців, «адже стріляє зброя, а перемагають люди».

Раніше президент вніс до ВР законопроект про перейменування Дніпропетровської області.

Також нагадаємо, Порошенко повідомив, скільки десантників не повернулося з бойових завдань.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: