Порошенко повідомив, скільки десантників не повернулося з бойових завдань

Читать на русском
487 крилатих піхотинців не повернулися із бойових завдань – загинули в запеклих боях із російським агресором.

Майже півтисячі бійців Десантно-штурмових військ України загинули в боях на Донбасі.

Про це повідомив президент Петро Порошенко під час святкових заходів до Дня ДШВ ЗСУ в Житомирській області в середу, 21 листопада, пише «Слово і Діло».

Захисники України: як змінилась армія за останні три рокиЯк українська армія перетворилася з «паркетної» на по-справжньому боєздатну. Цифри і факти від журналіста Дениса Поповича.

«487 «крилатих піхотинців» не повернулися із бойових завдань. Загинули в запеклих боях із російським агресором. Вічна їм пам'ять і вічна слава! Своє життя вони поклали в святу українську землю, за світле й мирне майбутнє України та майбутнє кожного українця. Герої не вмирають!», – сказав Порошенко.

Пам'ять усіх загиблих десантників вшанували хвилиною мовчання.

Нагадаємо, 21 листопада Порошенко, прем'єр-міністр України Володимир Гройсман, голова Верховної Ради України Андрій Парубій та секретар РНБО Олександр Турчинов привітали Десантно-штурмові війська Збройних сил України з їхнім професійним святом.

Раніше, ВР перейменувала десантні війська. Серед військових щодо цих змін розгорілася суперечка. Також День ДШВ тепер відзначатимуть 21 листопада.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: