«Національний корпус» назвав ім'я свого кандидата в президенти

Читать на русском
Нацкорпус не підтримує рішення представників окремих націоналістичних організацій назвати Руслана Кошулинського єдиним кандидатом. Партія готова висунути Андрія Білецького.
Ілюстративне фото.

«Національний корпус» не підтримує рішення представників окремих націоналістичних організацій назвати Руслана Кошулинського єдиним кандидатом від націоналістичного табору.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в заяві «Нацкорпусу» в Facebook.

Також йдеться, що рішення про підтримку Кошулинського «націоналістичним рухом» було ухвалене кулуарно, без широкого обговорення.

«Сьогодні Україні потрібні нові лідери, потрібен живий і сучасний націоналізм, головна мета якого – захист своєї країни та кожного українця. Прикладом такого лідера, справжнього захисника своєї країни, є очільник «Національного корпусу» Андрій Білецький. На початку «русской весны» він захистив український Харків, під його керівництвом був звільнений Маріуполь. Саме Білецький створив полк «Азов», який став одним із найбоєздатніших у країні підрозділів, а згодом заснував «Національний корпус» – партію, навколо якої об’єдналися ветерани російсько-української війни та молодь, яка прагне змінити країну», – йдеться в повідомленні.

Раніше стало відомо, що лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок не висуватиме свою кандидатуру на виборах президента.

Натомість низка націоналістичних організацій завила, що висуне одного кандидата на виборах у президенти України.

Нагадаємо, вибори президента України відбудуться 31 березня 2019 року.

Початок передвиборчої кампанії – 30 грудня 2018 року. Висування кандидатів розпочнеться з 31 грудня 2018 року й триватиме до 4 лютого 2019 року. Завершення реєстрації кандидатів у президенти 9 лютого 2019 року.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: