Геращенко анонсувала сесію ПА НАТО в Києві

Читать на русском
Наступна сесія парламентської асамблеї НАТО відбудеться навесні 2020 року в Києві, повідомила Ірина Геращенко.

Наступна сесія парламентської асамблеї НАТО відбудеться навесні 2020 року в Києві.

Про це повідомила перша заступниця голови Верховної ради Ірина Геращенко під час пленарного засідання парламенту, пише «Слово і Діло» з посиланням на інформаційне управління апарату Верховної Ради.

За її словами, парламентська асамблея НАТО в Україні відбудеться вперше.

«Нам вдалося домогтися того, що в 2020 році ПА НАТО вперше відбуватиметься в Україні. Крок за кроком, разом, ми наближаємося до нашої стратегічної мети – членства в НАТО», – підкреслила перший віце-спікер.

Нагадаємо, в резолюції, ухваленій на 64 сесії Парламентської асамблеї НАТО в Канаді, був врахований параграф з осудом незаконного будівництва Керченського мосту Росією, внесений українською делегацією. Також у правці української делегації йшлося про засудження дій РФ в Азовському морі.

Раніше президент Парламентської асамблеї НАТО (ПА НАТО) Раса Юкнявічене разом із головою Верховної Ради України, перебуваючи з візитом на Донбасі, засудила проведення фейкових «виборів» у ОРДЛО 11 листопада.

Додамо також, новим президентом Парламентської асамблеї НАТО була обрана Мадлен Мун, яка є представницею делегації Британії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: