Справа Майдану: ГПУ завершила розслідування щодо двох екс-правоохоронців

Читать на русском
Прокуратура завершила слідство у справі екс-заступника глави міліції Києва Олександра Кравченка, якого звинувачують в організації тітушок і затриманні учасників Автомайдану.

Прокуратура завершила слідство у справі екс-заступника глави міліції Києва Олександра Кравченка, якого звинувачують в організації «тітушок» і затриманні учасників «Автомайдану».

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на сайт Генпрокуратури.

Вбивства на Євромайдані: в ГПУ прокоментували затримання снайпера НацгвардіїЗатриманий силовиками снайпер Національної гвардії України (НГУ), який стріляв в активістів Євромайдану, звільнений із правоохоронних органів в 2016 році.

Повідомляється, що завершене розслідування стосовно колишнього заступника начальника ГУ МВС України в Києві – начальника кримінальної міліції Олександра Кравченка, який підозрюється в затриманні активістів «Автомайдану» із залученням «тітушок» і працівників «Беркута» з 22 на 23 січня 2014 року біля Київської міської лікарні №17. Затриманих доправили до Дарницького райуправління, де він організував надання правоохоронцями завідомо неправдивих свідчень.

На підставі таких сфальсифікованих матеріалів судді районного суду заарештували постраждалих. При розслідуванні виявили втручання в автоматизовану систему документообігу суду.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в справах Майдану завершили слідство проти екс-заступника голови Дніпровського райсуду Олександра Дзюби.

У жовтні повідомлялося, що прокуратура вже завершила розслідування щодо 4 «беркутівців».

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: