ГПУ оголосила підозри в розгоні Євромайдану ще двом колишнім «беркутівцям»

Читать на русском
Ще двом колишнім працівникам підрозділу міліції спеціального призначення Беркут оголосили підозри в розгоні Євромайдану 30 листопада 2013 року.

Ще двом колишнім працівникам підрозділу міліції спеціального призначення «Беркут» оголосили підозри в розгоні Євромайдану 30 листопада 2013 року.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться в повідомленні Департаменту спеціальних розслідувань Генпрокуратури в Facebook.

Розстріли на Майдані: п'ять екс-«беркутівців» залишаться під вартоюП'ятьом екс-беркутівцям, які підозрюються в причетності до розстрілів активістів Євромайдану, продовжили запобіжний захід.

Повідомляється, що за результатами розслідування злочинів 30 листопада 2013 року в Києві слідчі повідомили двом колишнім працівникам столичного «Беркута» про підозру в незаконному затриманні учасників акції протесту та фальсифікації офіційних документів.

«Досудове розслідування триває», – додали в прокуратурі.

Нагадаємо, в справі колишніх «беркутівців» залишилося дослідити 5 епізодів із постраждалими.

До цього в Києві біля власного будинку скоїли напад на суддю Святошинського районного суду міста Києва Сергія Дячука, який веде справу про вбивства на Майдані 18-20 лютого 2014 року, в якій фігурують 157 потерпілих і більш ніж 500 свідків. Сам суддя пов'язує напад із професійною діяльністю, про що свідчать погрози розправою.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: