Під Ужгородом затримали нелегалів з Азербайджану та Бангладеш

Читать на русском
Про підозрілих осіб поблизу держкордону повідомили військовослужбовцям жителі села Оноківці Ужгородського району.

Українські прикордонники запобігли спробі незаконного перетину кордону трьома громадянами Азербайджану та вихідцем із Бангладеш.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє Держприкордонслужба в понеділок, 3 вересня.

Зазначається, що про підозрілих осіб поблизу держкордону повідомили військовослужбовцям жителі села Оноківці Ужгородського району.

Службовці Чопського прикордонного загону виїхали на місце події й затримали порушників. Ними виявилися троє азербайджанців та один громадянин Бангладеш, які мали намір поза пунктами пропуску потрапити до Словаччини.

«Лише один із правопорушників мав при собі документ, що засвідчує особу. Однак усі четверо іноземців визнали намір потрапити до країн Євросоюзу з метою незаконної міграції», – йдеться в повідомленні.

Прикордонники з'ясовують усі обставини правопорушення й встановлюють коло причетних осіб. Іноземців притягнуть до адміністративної відповідальності за статтею про незаконне перетинання або спробу незаконного перетинання державного кордону України (ч. 2 ст. 204-1 КУпАП).

Напередодні прикордонники затримали молдаванина, який віз із Росії нелегала в багажнику. Він також виявився громадянином Молдови.

Раніше в Сумській області прикордонники затримали трьох громадян Куби, які вплав перетнули річку Сейм, щоб потрапити в Україну з території Росії.

Також у Словаччині затримали українців, які переправляли нелегалів на дельтаплані.

Нагадаємо, в МВС розповіли про загрозу масового напливу нелегальних мігрантів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: