В «Укравтодорі» знайшли порушень на 190 мільйонів

Читать на русском
З цієї суми 130 мільйонів гивень - порушення, пов'язані з виконанням ремонтно-будівельних робіт.

З цієї суми 130 млн грн - порушення, пов'язані з виконанням ремонтно-будівельних робіт. Державна аудиторська служба України виявила в службах автомобільних доріг (САД) всіх областей України фінансових порушень на загальну суму майже 190 млн грн.

Як пише «Слово і Діло», про це аудитори повідомили на своєму сайті в п'ятницю, 16 листопада.

Чиновників «Укравтодору» обшукують у 15 областяхПравоохоронці виявили списання державних коштів, у результаті чого державі було завдано збитків на суму понад 224 мільйони гривень.

Держаудитслужба зазначила, що з цієї суми 130 млн грн - порушення, пов'язані з виконанням ремонтно-будівельних робіт.

«Найбільше порушень виявлено контрольними заходами в САД в Миколаївській, Волинській, Закарпатській, Луганській, Полтавській та Львівській областях. Основною причиною допущених порушень є діюча система контролю якості в обласних САД, яка має низку недоліків», - сказано в повідомленні.

Аудит виконання бюджетних програм Укравтодором в 2015-2017 роках і ревізію фінансово-господарської діяльності обласних служб автомобільних доріг за той же період Держаудитслужба проводила в квітні - серпні 2018 року.

«Проведено 352 зустрічні звірки, досліджено понад 20 млрд грн», - зазначили у відомстві.

Раніше правоохоронці виявили в Укравтодорі списання державних коштів, в результаті чого державі було завдано збитків на суму понад 224 млн гривень.

Крім того повідомлялося, що заступник керівника Укравтодору Олександр Харченко присвоїв 30 млн гривень державних коштів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: