У мережі з'явилися фото після обстрілу Південного

Читать на русском

Сепаратисти з території житлових кварталів Горлівки з мінометів обстріляли житлові будинки Південного Торецької міськради Донецької області.

Як уточнила українська сторона Спільного центру контролю і координації (СЦКК), зруйновані будинки місцевого населення, пише «Слово і Діло».

«Вночі 15 листопада, під інтенсивний вогонь ... з мінометів калібру 82 і 120-мм з житлових кварталів Горлівки, потрапили житлові будинки Південного. Мінами калібру 120-мм повністю знищені два будинки місцевих жителів», - йдеться в повідомленні на сайті прес-центру штабу ООС в Facebook ввечері в четвер, 15 листопада, з посиланням на українську сторону СЦКК.

В інформації зазначається, що через цей населений пункт проходить водопровід Горлівка - Торецьке, який забезпечує водопостачання майже 60 тисяч осіб.

«Через активні бойові дії ... існує велика ймовірність пошкодження його ділянки, який перетинає лінію розмежування», - сказано в повідомленні.

Нагадаємо, протягом поточної доби, 15 листопада, сепаратисти в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі вісім разів порушили режим припинення вогню.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: