В Андріївську церкву кинули пляшки із займистою рідиною – фото

Читать на русском

Двоє невідомих кинули пляшки з займистою рідиною у двері Андріївської церкви, а потім застосували газові балончики до охоронців. Пожежі не було.
Ілюстративне фото.

У четвер, 15 листопада, двоє невідомих кинули дві пляшки із займистою рідиною в двері Андріївської церкви, а потім застосували газові балончики до охоронців.

Про це повідомляє прес-служба поліції Києва у Facebook.

Зловмисників помітив охоронець церкви й відразу викликав правоохоронців. На місце події виїхали наряди поліції та слідчо-оперативна група Подільського управління поліції.

Охоронці розповіли, що намагалися затримати молодиків, однак хулігани застосували газові балончики й втекли.

«Внаслідок події ніхто не постраждав. Загорання не сталося», – йдеться в повідомленні.

Наразі поліцейські встановлюють зловмисників.

«Проводиться огляд місця події та прилеглої території. Правоохоронці спілкуються зі свідками та встановлюють відеокамери, які могли зафіксувати правопорушення та зловмисників. Вирішується питання щодо правової кваліфікації події», – повідомив начальник поліції Києва Андрій Крищенко.

Нагадаємо, в жовтні Верховна Рада України підтримала в першому читанні за основу та в цілому законопроект №9208 про передачу Андріївської церкви Константинополю. За закон із другої спроби проголосували 237 депутатів ВР.

7 листопада президент України Петро Порошенко підписав законопроект №9208 про передачу Андріївської церкви Константинополю.

Як змінювалися релігійні вподобання населення за останні п'ять років – на нашій інфографіці.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: