Поліція порушила справу за фактом нападу на Андріївську церкву

Читать на русском
Поліція порушила кримінальну справу за фактом дій невідомих, які сьогодні вранці, 15 листопада, кидали коктейлі Молотова в двері стилобату Андріївської церкви.

Поліція порушила кримінальну справу за фактом дій невідомих, які сьогодні вранці, 15 листопада, кидали «коктейлі Молотова» в двері стилобату Андріївської церкви.

Про це повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу поліції Києва.

Андріївську церкву передали в користування Константинополю: що пишуть у соцмережахАндріївську церкву передадуть в користування Вселенському патріарху. Що про це думають у соцмережах – в огляді Слова і Діла.

Повідомляється, що слідчі почали кримінальні провадження за ст. 15 ч. 2 ст. 194 (замах на умисне знищення або пошкодження майна) та ст. 161 (порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками) Кримінального кодексу України.

Наголошується, що під час огляду працівники поліції виявили біля церкви рюкзак, який, імовірно, належить правопорушникам.

Нагадаємо, близько 7:20 невідомі кидали «коктейлі Молотова» у двері стилобату Андріївської церкви. Від дій нападників постраждав священик Київського патріархату – комендант приміщення: проти нього нападники застосували силу й газовий балончик.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: