У Києві після першого снігу на дорогах «тягнучки» та затори (доповнено)

Читать на русском

Через сніг проблеми з проїздом є майже в усьому місті. Також у Київавтодорі повідомляють, що вивели на дороги снігоприбиральну техніку.

У середу, 14 листопада, в Києві після першого снігу на дорогах «тягнучки» та затори.

Як пише «Слово і Діло», на карті видно, що проблеми з проїздом є майже в усьому місті.

Згідно із сервісом Google Maps, найбільше ускладнений рух у центрі столиці, на Набережному шосе, на Повітрофлотському проспекті, вулицях Вадима Гетьмана, Олени Теліги, на проспекті Перемоги, Кільцевій дорозі, на Софіївській Борщагівці. Паралізовані й мости столиці в напрямку центру, зокрема Південний міст, міст Патона.

Нагадаємо, раніше міська влада просили автовласників за можливості залишити машини вдома й пересісти на метро чи інший громадський транспорт через прогноз про снігопади.

Також у «Київавтодорі» повідомляють, що вивели на дороги снігоприбиральну техніку.

«Техніка обробляє дорожнє покриття посипальними матеріалами з метою недопущення утворення слизькості. З огляду на погіршення погодних умов усіх учасників дорожнього руху просять бути уважними та обережними під час руху містом в умовах снігопаду», – йдеться в повідомленні.

Раніше синоптики прогнозували, що цього тижня в Україну прийде перший сніг. Однак для Карпат він не в новинку, там сніг лежав навіть улітку.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: