Погода в Україні: синоптик розповіла про перші морози

Читать на русском
У вівторок-середу на сході України вночі до 5-8 градусів морозу. Натомість покращився прогноз для західних областей, опади на неділю вже не прогнозують.

З 12 листопада в Україну прийде похолодання, а 14 листопада можливий мокрий сніг.

Як пише «Слово і Діло», про це попереджає синоптик Натака Діденко у Facebook.

Скільки вихідних буде в грудні в українцівКалендар вихідних на 2018 рік передбачає п'ять переносів робочих днів на суботи, два з яких будуть у грудні.

«Наступного тижня в Україні ось цей теперішній синоптичний комфорт зникне. Вже з неділі з переходом у понеділок вітер посилиться до штормових значень. Він видуватиме рештки тепла й знижуватиме температуру повітря протягами навіть у помешканнях», – зазначає вона.

За її словами, у вівторок-середу на сході України вночі до 5-8 градусів морозу.

У середу, 14 листопада, подекуди з'явиться дощ та мокрий сніг.

«Тенденція звичного некомфортного листопада наступного тижня нарешті почне проявлятися. Нагулюйтеся завтра-післязавтра», – додає Діденко.

Втім, раніше Український гідрометцентр прогнозував похолодання на кілька градусів уже на ці вихідні.

Зима прийшла: сніг випав на Драгобраті, Буковелі та горі Піп ІванУ Карпатах цієї ночі випав сніг. Сильно замело високогірний гірськолижний курорт Карпат Драгобрат.

У Києві, наприклад, денна температура в суботу складе, за прогнозами, 7-9 градусів, а в неділю вже 4-6 градуси. Буде хмарно з проясненнями. Натомість покращився прогноз для західних областей, опади на неділю вже не прогнозують.

За попереднім прогнозом Укргідрометцентру, в понеділок і вівторок, 12-13 листопада, температура повітря ще більше знизиться, проте очікують безхмарну погоду.

Нагадаємо, Європу накрили снігопади та штормовий вітер.

Також синоптик дав прогноз погоди на листопад.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: