Гройсман погрожує мерам відставками за зрив опалювального сезону

Читать на русском
Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман розкритикував ситуацію з опаленням у деяких містах.

Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман ініціює відставки деяких мерів за зрив опалювального сезону.

Як повідомляє «Слово і Діло», про це він заявив на засіданні уряду, передає кореспондент «РБК-Україна».

Сміла та Кривий Ріг без опалення. З чим проблеми та який вихід?У Смілі запроваджують надзвичайний стан через відсутність опалення. Тим часом у Кривому Розі в школах і дитячих садках оголошені вимушені канікули через відсутність опалення. Про ситуацію поговорили з експертами.

Гройсман зазначив, що в останні дні уряд цілодобово займався питанням опалення й вдалося розблокувати подачу тепла до всіх проблемних міст, окрім Сміли. Він також підкреслив, що в деяких містах мери не здатні виконати свою функцію.

«Міські голови роблять казна-що. Невже важко з квітня підготувати теплову систему? Я звертатимуся до парламенту, щоб відсторонити таких управлінців від посад. Люди не мають бути заручниками безвідповідальності місцевих голів», – додав Гройсман.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міська лікарня Сміли призупинила шпиталізацію пацієнтів у зв'язку з відсутністю опалення.

Крім того, в Шепетівці Хмельницької області ще вчора підключили дві котельні для опалення багатоквартирних будинків, які залишилися без тепла.

Водночас на сьогоднішньому засіданні уряду заявили, що в місті чотири школи залишаються без опалення.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: