Зведення ООС: на Донбасі за день загинули двоє військових

Читать на русском
На Донбасі за день бойовики три рази порушили режим припинення вогню. Військові загинули в результаті спрацьовування вибухового пристрою.

На Донбасі за день бойовики три рази порушили режим припинення вогню. В результаті спрацьовування вибухового пристрою двоє українських військових загинули, ще двоє отримали поранення.

Про це передає «Слово і Діло». з посиланням на прес-центр операції Об'єднаних сил (ООС).

Карта ООС: ситуація на сході України на 10 листопадаСитуація на сході країни станом на 10 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Зокрема, противник двічі вів прицільний вогонь з великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї поблизу Тарамчука. У районі Новотошківського бойовики застосовували міномети калібру 82 мм і гранатомети.

В час здійснення заходів з недопущення проникнення ДРГ противника в проміжки між наглядовими постами на Світлодарському напрямку, в результаті спрацьовування вибухового пристрою, встановленого окупантами, двоє військовослужбовців ООС загинули, ще двоє отримали поранення.

На інших напрямках втрат особового складу Об'єднаних сил не допущено.

Нагадаємо, в районі проведення операції Об'єднаних сил на Донбасі окупанти 9 разів відкривали вогонь по позиціях ВСУ, в тому числі тричі застосовуючи заборонене озброєння, загинули двоє українських військових.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: