У МЗС Росії прокоментували нові санкції США

Читать на русском
Заступник голови МЗС Росії Сергій Рябков прокоментував санкції Мінфіну США, запроваджені 8 листопада через анексію Криму та війну на Донбасі.

Заступник голови МЗС Росії Сергій Рябков прокоментував санкції Мінфіну США, запроваджені 8 листопада через анексію Криму та війну на Донбасі.

За його словами, новий, 63 раунд санкцій США не змінить курс Росії, ці кроки Вашингтона беззмістовні, пише «Слово і Діло».

Санкційний список РФ: чому без Порошенка та в чому урокРосія запровадила економічні санкції проти 322 українців і 68 компаній. До списку увійшли, зокрема, Юлія Тимошенко, Олексій Порошенко та Арсен Аваков.

«Ми, звичайно, вивчимо суть ухвалених сьогодні рішень, проаналізуємо, про які фізичні і юридичні особи конкретно йдеться. Ми розуміємо так, що частина з фігурантів цього нового американського списку стосується донецького регіону», - наводить РІА Новини його слова.

Він зазначив, що «можливості постійно реагувати на подібні антиросійські прояви з американської сторони, оскільки новизни в них немає, ніякого змісту в цих кроках ми не бачимо».

Рябков додав, що Москва якщо і буде відповідати на санкції США, то «за сукупністю обставин», без прив'язок до останнього розширення.

8 листопада Мінфін США опублікував список санкцій з трьох фізичних і дев'яти юридичних осіб, запроваджений через анексію Криму та війну на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: