США розширили санкції проти Росії

Читать на русском
Міністерство фінансів США оприлюднило список антиросійських санкцій, введених відносно трьох фізичних осіб і дев'яти компаній і організацій.

Міністерство фінансів США оприлюднило список антиросійських санкцій, введених відносно трьох фізичних осіб і дев'яти компаній і організацій.

Санкції запроваджені в зв'язку з анексією Криму та агресією на Донбасі, пише «Слово і Діло».

«Драконівські» санкції США проти РФ: запровадять чи лише обіцяють?У США запустили механізм розгляду нового пакету заходів проти Росії, який отримав неофіційну назву драконівські санкції.

До чорного списку потрапили троє громадян України і РФ - українець Олександр Басов, уродженець Криму, українець Андрій Сушко і уродженець Житомирської області, громадянин РФ Володимир Зарицький.

Серед компаній і організацій, проти яких запроваджуються санкції, - кримські санаторії Ай-Петрі, Дюльбер, Місхор, санаторно-курортний комплекс Mriya Resort, компанії КримТЕЦ, Гарант СВ, Керуюча компанія інфраструктурних проектів (УКИП), Південний проект та «МГБ ЛНР».

Про плани американського керівництва в черговий раз розширити список санкцій 8 листопада повідомив спецпредставник Держдепу США у справах України Курт Волкер. Він уточнив, що нові заходи пов'язані з Україною і Кримом.

Раніше Росія запровадила санкції проти 322 українців і 68 компаній.

Пізніше в РФ опублікували перелік бізнесменів і компаній, проти яких запроваджені спеціальні економічні заходи, які обмежують їх діяльність на території Росії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: