Князєв розповів, скільки обіцяли заплатити за побиття Гандзюк

Читать на русском
Зараз, за ​​словами Князєва, всі напрацьовані матеріали в справі Гандзюк передали Головному слідчому управлінню Служби безпеки України.

Голова Національної поліції Сергій Князєв під час виступу в парламенті повідомив, що за побиття херсонської активістки Катерини Гандзюк організатор обіцяв виконавцю 5 тисяч доларів.

Активістка Гандзюк померла в лікарні після замаху: що пишуть у соцмережахАктивістка Катерина Гандзюк померла в лікарні через кілька місяців після замаху на її життя.

Про це повідомляє «Слово і Діло» у вівторок, 6 листопада.

За словами Князєва, в межах розслідування справи правоохоронці допитали 367 свідків, провели 20 експертиз і понад 100 слідчих дій. Він також додав, що зараз встановлені всі обставини планування та здійснення злочину.

«У липні цього року організатор пообіцяв виконавцю винагороду в сумі 5 тисяч доларів за побиття Катерини Гандзюк. Надалі плани змінилися й побиття замінили на застосування сірчаної кислоти, яку купили напередодні злочину. Злочинців було троє. Один виступав водієм, інший спостерігав за територією, а останній мав застосувати кислоту проти потерпілої», – сказав Князєв.

Зараз, за ​​словами Князєва, всі напрацьовані матеріали в справі Гандзюк передали Головному слідчому управлінню Служби безпеки України.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: