Латвія відкриє своє консульство в Донецькій області

Читать на русском
Латвія від початку збройної агресії Росії проти України твердо стоїть на позиціях відновлення миру і територіальної цілісності нашої держави і всіляко цьому сприяє.

Латвія планує відкрити своє консульство в Донецькій області.

Про це йшла мова на зустрічі Парламентського секретаря Міноборони Латвії Вієстурса Сіленіекса і керівництва Донецької облдержадміністрації, заявив голова ОДА Олександр Куць в Facebook, пише «Слово і Діло».

Крім того, представники Національної гвардії і Національних Збройних сил Латвії, які увійшли до складу делегації, відзначили, що приїхали в Україну повчитися і перейняти досвід - зокрема, управлінський і військовий, набутий Україною за роки опору російській збройній агресії.

«Домовилися про обмін досвідом щодо створення загонів самооборони, організації роботи військово-цивільних адміністрацій, військових капеланів тощо», - заявив Куц.

Латвія від початку збройної агресії Росії проти України твердо стоїть на позиціях відновлення миру і територіальної цілісності нашої держави і всіляко цьому сприяє.

«Гуманітарна допомога, організація відпочинку для дітей загиблих українських військових, реабілітація поранених - за цими напрямками зараз йде співпраця, і вона буде продовжена й надалі», - зазначив головний капелан Національних Збройних сил Латвії Елмарс Мартіньш Плявіньш.

Раніше в Латвії розпочалися навчання генералів НАТО.

Також нагадаємо, Латвія закликала Росію негайно звільнити Сенцова.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: