З'ясувалося, коли перший американський тепловоз почне їздити

Читать на русском
Перший тепловоз General Electric вийде на колії. Керуватиме новим тепловозом локомотивна бригада з депо Мелітополь.

У четвер, 8 листопада, перший тепловоз General Electric вийде на колії.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомив виконувач обов'язків голови правління ПАТ «Укрзалізниця» Євген Кравцов на своїй сторінці в Facebook.

За його словами, це будуть пробігові випробування в реальних умовах на українській залізниці. «Тризуб» проїде відстань у 150 км у складі вантажного потягу на ділянці Кременчук-Ромодан. Керуватиме новим тепловозом локомотивна бригада з депо «Мелітополь».

Як відомо, 15 нових локомотивів виробництва GE вже в Україні на доукомплектації. Все чітко за контрактом. Ще 15 отримаємо в першому кварталі 2019 року.

Нагадаємо, десять машиністів і машиністів-інструкторів ПАТ «Укрзализниця» пройшли в Астані (Казахстан) навчання з експлуатації тепловозів General Electric.

Крім того, була проведена експериментальна поїздка двухсистемного швидкісного електропоїзда «Тарпан» виробництва Крюківського вагонзаводу зі Львова до Ужгорода.

Також міністр інфраструктури Володимир Омелян розповів у інтерв'ю «Слову і Ділу», що якби гроші не крали, в нас би вже була євроколія Одеса-Київ.

Раніше наші аналітики прорахували, як Омелян виконує обіцянки.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: