Рада створила ТСК із розслідування нападів на активістів

Читать на русском
Верховна Рада у вівторок, 6 листопада, підтримала проект постанови по створення тимчасової слідчої комісії з розслідування нападів на цивільних громадських активістів, у тому числі й на Катерину Гандзюк.

Верховна Рада у вівторок, 6 листопада, підтримала проект постанови щодо створення тимчасової слідчої комісії з розслідування нападів на громадських активістів, у тому числі й на Катерину Гандзюк.

Про це повідомляє «Слово і Діло» 6 листопада з посиланням на ранкове засідання парламенту.

У Раді хочуть створити ТСК з розслідування нападів на активістів: що пишуть у соцмережахУ Раді можуть створити тимчасову слідчу комісію, щоб розслідувати напади на активістів, в тому числі Катерину Гандзюк.

За створення ТСК проголосували 259 народних обранців.

«Утворити Тимчасову слідчу комісію Верховної Ради України для проведення розслідування відомостей щодо нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів. Метою тимчасової слідчої комісії є перевірка відомостей і з'ясування стану розслідування нападів на Катерину Гандзюк та інших громадських активістів», – ідеться в проекті постанови.

Кількісний склад комісії становить 19 осіб.

«Обрати головою тимчасової слідчої комісії народного депутата України Березу Борислава Юхимовича (позафракційний), заступником голови тимчасової слідчої комісії – народного депутата України Алексєєва Сергія Олеговича (фракція «Блоку Петра Порошенка»)», – зазначається в документі.

До складу ТСК увійшли Юрій Буглак, Валерій Карпунцов, Мустафа-Масі Найєм, Максим Саврасов, Василь Яніцький (всі – БПП); Ігор Алексєєв, Сергій Висоцький, Антон Геращенко (всі – «Народний фронт»); Юрій Павленко, Дмитро Шпенов («Опозиційний блок»); Олена Сотник (Об'єднання «Самопоміч»); Ігор Луценко («Батьківщина»); Андрій Шипко («Відродження»); Євген Рибчинський («Воля народу»); Ігор Мосійчук (Радикальна партія Олега Ляшка); Ірина Геращенко, Остап Єднак (позафракційні).

Раніше нардеп Ірина Геращенко повідомила подробиці створення ТСК.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: