В Івано-Франківську «мінера» відправили до психіатричної лікарні

Читать на русском
Івано-Франківський міський суд застосував примусову госпіталізацію до психіатричного закладу до місцевого жителя, який п'ять разів давав завідомо неправдиві повідомлення про мінування.

Івано-Франківський міський суд застосував примусову госпіталізацію до психіатричного закладу щодо місцевого жителя, який п'ять разів давав завідомо неправдиві повідомлення про мінування.

Про це повідомив спікер Генеральної прокуратури Андрій Лисенко в Facebook, передає «Слово і Діло».

За його даними, Івано-Франківська місцева прокуратура підтримала обвинувачення у кримінальному провадженні про вчинення 38-річним жителем Івано-Франківськ злочинів, передбачених ч.1, ч.2 ст.259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху).

«Встановлено, що цей місцевий житель 29 січня 2018 року п'ять разів завідомо неправдиво повідомив про підготовку вибухів, які загрожують загибеллю людей та іншими тяжкими наслідками на території Івано-Франківська», - йдеться в повідомленні.

Постановою Івано-Франківського міського суду обвинуваченого визнано винним і, з огляду на характер й тяжкість захворювання обвинуваченого, щодо нього застосовано примусові заходи медичного характеру у вигляді госпіталізації до психіатричного закладу.

Також нагадаємо, поліція розшукує «мінера» столичних вокзалів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: