В Івано-Франківську затримали «мінера»

Читать на русском
Правоохоронці протягом доби викрили чоловіка, який скоїв неправдиві повідомлення про мінування міської лікарні.

Правоохоронці протягом доби викрили чоловіка, який скоїв неправдиві повідомлення про мінування міської лікарні, адмінбудівель СБУ, Національної поліції та кількох розважальних комплексів в Івано-Франківську.

Про це 30 січня повідомляє прес-центр СБУ, передає «Слово і Діло».

Телефонні терористи: про що свідчить хвиля анонімних повідомлень про «замінування»СБУ з'ясувала, звідки надходили дзвінки про мінування будівель у Києві. З чим пов'язана хвиля телефонних мінувань об'єктів в Україні та Росії, розбирались експерти.

«Місцевий житель зламав мережу Wi-Fi однієї з міжнародних громадських організацій і, використовуючи Tor-браузер, розіслав по електронній пошті анонімні повідомлення з погрозами», - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що в СБУ проаналізували інтернет-трафік з району дії Wi-Fi мережі та встановили особу зловмисника.

Під час обшуку за місцем проживання «аноніма» правоохоронці виявили комп'ютерну техніку, мобільний телефон, цифрові носії інформації з доказами відправки помилкових повідомлень. Встановлюється причетність «мінера» до скоєння інших анонімних повідомлень про загрозу вибухів в Івано-Франківську.

Зловмисник затриманий в порядку ст. 208 Кримінального кодексу України, йому готується повідомлення про підозру у вчиненні злочину. Тривають невідкладні слідчі дії.

Раніше повідомлялося, що столичного «мінера» засудили до чотирьох років в'язниці.

Нагадаємо також, що поліція затримала «мінера» електрички.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: