У Франції затримали російського мільярдера – ЗМІ

Читать на русском
Відзначається, що Риболовлєв був затриманий в Монако вранці для допиту у справі про корупцію. У нього вдома влада князівства провела обшук.

У французькому Монако затримали російського мільярдера Дмитра Риболовлєва.

Про це повідомляє газета Le Monde з посиланням на власні джерела, передає «Слово і Діло».

Відзначається, що Риболовлєв був затриманий в Монако вранці для допиту у справі про корупцію. У нього вдома влада князівства провела обшук. За інформацією видання, за станом на вечір вівторка Риболовлєв залишається під вартою.

Раніше повідомлялося, що Риболовлєв і голова голландської компанії AIM Бернард де Роос уклали договір, згідно із яким футбольний клуб «Монако» отримував гроші в обхід правил фінансового fair play. Голландський бізнесмен обіцяв «Монако» 1,4 мільярда євро за десять років. При цьому гроші повинні були бути повернуті компанії.

Дмитро Риболовлєв - один із фігурантів «кремлівської доповіді», основний власник футбольного клубу «Монако». Входить до двадцятки найбагатших людей Росії за версією журналу Forbes. 30 січня міністерство фінансів США представило в Конгресі так звану «кремлівську доповідь», в якій містяться імена наближених до Володимира Путіна російських чиновників і бізнесменів. Всього до списку потрапили 210 імен - 114 чиновників і 96 бізнесменів.

Раніше був названий єдиний представник України в рейтингу мільярдерів Bloomberg.

Також нагадаємо, ЗМІ повідомили про зв'язки заарештованої в США шпигунки з мільярдером з Росії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: