Список мільярдерів-2017: названий новий найбагатший чоловік у світі

Читать на русском
Американський журнал Forbes назвав найбагатших людей планети. На першому місці виявився засновник рітейлера Amazon Джефф Безос.

Журнал Forbes назвав найбагатших людей планети. Згідно з дослідженням, американський мільярдер і засновник Amazon Джефф Безос зайняв перше місце в рейтингу найбільш багатих людей світу.

Про це повідомляє Forbes, передає «Слово і Діло».

За даними видання, стан Безоса оцінюється в $92 мільярди.

Таким чином, мільярдер обійшов у рейтингу Білла Гейтса, стан якого виявився менше Безоса на $3,2 млрд.

Основним активом Безоса є частка в Amazon. Йому належить 16,7% компанії. Крім того, він володіє аерокосмічною компанією Blue Origin і газетою The Washington Post.

Також, як пише видання, на третьому місці зі статком $80,6 млрд розташувався американський інвестор Уоррен Баффет. А на четвертій сходинці опинився власник бренду Zara Амансіо Ортега, який володіє $77,9 млрд.

Стало відомо, завдяки кому Ляшку так «щастить» у лотереїВиграш Ляшка в Українській національній лотереї може бути пов'язаний із депутатом від Блоку Петра Порошенка Олександром Третьяковим

За даними рейтингу, замикає п'ятірку лідерів творець Facebook Марк Цукерберг, капітал якого оцінили в $73,8 мільярда.

Як раніше повідомлялося, стан американського президента скоротилося на 600 мільйонів доларів у порівнянні з 2016 роком. Так, стан Трампа оцінюється в 3,1 млрд. доларів.

Самою заможною американкою стала Еліс Уолтон - одна із співвласників ритейлера Walmart ($ 38,2 млрд, 13-е місце).

Як відомо, деяким українським політикам також вдалося збагатиться. Зокрема, лідер РПЛ Олег Ляшко виграв в лотерею декілька разів. Пізніше, в «Українській національній лотереї» прокоментували виграш Ляшко.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: