Лозовой розповів подробиці його затримання в аеропорту

Читать на русском
Народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовой розповів у кулуарах парламенту подробиці інциденту з фальшивими грошима в чеському аеропорту.

Народний депутат від Радикальної партії Андрій Лозовой розповів у кулуарах парламенту подробиці інциденту з фальшивими грошима в чеському аеропорту.

Про це повідомляє «Слово і Діло».

Нардепа Лозового затримали в Чехії з фальшивими євро: реакція соцмережНардепа-радикала Андрія Лозового затримали в Чехії за спробу розплатитися фальшивими євро.

«Заяву написав вчора (5 листопада, - ред.) мій помічник, який безпосередньо міняв... У мене не було фальшивих грошей. Вісім годин мене протримали у відділку в Чехії, розібралися в ситуації, і у провадженні чеської поліції я фігурую як потерпілий», - сказав нардеп.

За словами парламентарія, про фальшивку він дізнався, коли купував мамі косметику.

«Мамі подарунок (купував – ред.) у Duty Free. Я набрав її по телефону і дав трубку жінці, яка там працює, тому що там чогось із косметики дали дві коробочки... Ні від кого я не тікав, ніяких скандалів не влаштовував. Мене мама попросила купити дещо із косметики в Duty Free, що воно, я не знаю. Вона добре знає англійську мову, я дав телефон жінці, яка там працює. Обрали, дали дві коробочки. Я подивився по ціні, що нормально, пішов на касу. Мені сказали рахунок, дали посадковий талончик, даю гроші, а мені жінка, яка працює на касі, каже, що вони фальшиві. Я прозрів, бо я й подумати не міг, що у мене може таке бути, не те що ними розраховуватися. Я відразу зателефонував помічнику, попросив знайти цього міняйлу, щоб довести справу до пуття, бо це страшна ситуація. Після того ніхто мене не затримував, ніхто за мною не біг, я абсолютно спокійно пішов на виліт, це вчорашній рейс № 1350, зайшов до літаку і поклав речі. Мене стюардеса компанії МАУ попросила пройти вперед, тому що зі мною хотіла поспілкуватися поліція. Я спокійно поспілкувався із поліцейськими, потім спілкувався в поліцейському відділку, який знаходиться в аеропорту, потім, очевидно, в найближчому управлінні поліції», - сказав Лозовой.

Депутат зазначив що фальшивих грошей була досить велика сума.

«На жаль, швидше за все, їх не повернуть, якщо не знайдуть того валютника. Фальшиві гроші вилучили як речовий доказ, це логічно. Мені шкода цих коштів», - сказав Лозовий.

Раніше повідомлялося, що поліція Праги затримала народного депутата від Радикальної партії Андрія Лозового.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: