Стало відомо, скільки Порошенко заробив на процентах від депозитів

Читать на русском
За 11 місяців президент Петро Порошенко заробив 12,27 мільйонів на процентах за вкладами, відкритими у Міжнародному інвестиційному банку.

За січень-листопад цього року президент Петро Порошенко заробив 12,27 млн грн на процентах за вкладами, відкритими у Міжнародному інвестиційному банку.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у змінах до майнового стану глави держави.

Як Порошенко порушує КонституціюПрезидент України зобов’язаний підписати ухвалений Верховною Радою проект закону протягом 15 днів або повернути до парламенту. Але на практиці деякі законодавчі ініціативи чекають роками, а інші підписуються в день надходження на Банкову.

Зокрема 2 листопада Порошенко задекларував чергові грошові надходження, нараховані з п’яти вкладів: 96,8 тис. грн, 116,2 тис. грн, 193,7 тис. грн, 329,3 тис. грн і 617,4 тис. грн., інформує «Главком».

Крім цього, президент 26 жовтня вказав в е-декларації 28,8 млн грн доходу від відчуження цінних паперів та корпоративних прав, отриманих від Міністерства фінансів України.

Ще 6 млн грн він одержав дивідендів від «Закритого недиверсифікованого корпоративного інвестиційного фонду «Прайм Ессетс Кепітал», який належить керівнику країни.

Нагадаємо, що український президент щомісяця декларує 1 млн грн процентів з депозитів: у січні - 1,02 млн грн; лютому - 1,05 млн грн; березні - 915,2 тис. грн; квітні - 994,4 тис. грн; травні - 958,3 тис. грн; червні - 987,4 тис. грн; липні - 1,06 млн грн; серпні - 1,29 млн грн; вересні - 1,35 млн. грн; жовтні – 1,3 млн грн.

Раніше президент розповів, як перетинав кордон та за чий рахунок відпочивав на Мальдівах.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: