Зведення штабу ООС: 14 обстрілів, є загиблий та поранені

Читать на русском
З початку денного 4 листопада бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши на окремих напрямках озброєння, заборонене мінськими угодами.

З початку денного 4 листопада бойовики 14 разів порушили режим припинення вогню на Донбасі, застосувавши на окремих напрямках озброєння, заборонене мінськими угодами.

У результаті обстрілу загинув один військовослужбовець, ще двоє поранені, повідомляє прес-центр штабу ООС на сторінці в Facebook, пише «Слово і Діло».

Карта ООС: ситуація на сході України на 4 листопадаСитуація на сході країни станом на 4 листопада 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Відзначається, що ворог 8 разів застосовував озброєння, заборонене мінськими домовленостями.

«Противник вів прицільний вогонь із мінометів різного калібру, озброєння бойових машин піхоти, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї», - повідомили в штабі.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об'єднаних сил у районі населених пунктів Кримське, Новотошківське, Золоте, Авдіївка, Піски, Павлопіль, Гнутове, Водяне та Лебединське.

«Поблизу Хутора Вільний окупанти вели вогонь із мінометів калібру 120 і 82 міліметрів, озброєння БМП, гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Міномети 82-го калібру для вогневого впливу по позиціях Об'єднаних сил російські окупанти застосували ще біля близько п'яти населених пунктів», - йдеться в повідомленні.

У результаті бойових дій, один військовослужбовець Об'єднаних сил загинув, ще двоє - отримали поранення.

Раніше Червоний Хрест направив шість вантажівок з гумпомощью на Донбас.

Також нагадаємо, Франція і Німеччина зробили заяву по збитому на Донбасі безпілотнику.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: