Путін назвав місто, в якому готовий зустрітися з Трампом

Читать на русском
Президент Росії заявив, що хотів би прямого діалогу з президентом США Дональдом Трампом найближчим часом.

Президент Росії Володимир Путін заявив, що хотів би прямого діалогу з американським лідером Дональдом Трампом найближчим часом.

Як пише «Слово і Діло», про це він сказав у вівторок, 23 жовтня, під час зустрічі з Радником президента США з питань національної безпеки Джоном Болтоном, пише Reuters.

Трамп і Путін провели зустріч у Гельсінкі: що пишуть у соцмережахДональд Трамп і Володимир Путін провели переговори в Гельсінкі. Слово і Діло зібрало, що про підсумки зустрічі думають у соцмережах.

За словами Путіна, зустріч могла б відбутися на полях міжнародних заходів, наприклад, у Парижі.

Як пише Газета, Путін висловив здивування у зв'язку з «недружніми кроками американської сторони».

«Для нас, чесно скажу, іноді дивно бачити, як Сполучені Штати вдаються для Росії абсолютно нічим не спровоковані кроки, які ми не можемо назвати дружніми», - сказав Путін.

За його словами, російська влада практично не відповідає ні на один крок з боку США, в той час, як американська сторона продовжує недружні дії щодо Росії.

Як повідомлялося, під час візиту в Москву Болтон обговорив з секретарем Ради безпеки Росії Миколою Патрушевим угоди про озброєння і ситуацію в Сирії.

Раніше зустріч президентів Росії і США пройшла 16 липня в Гельсінкі. Путін і Трамп спілкувалися тет-а-тет понад дві години, а пізніше взяли участь в переговорах в розширеному складі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: