Гонтарева розповіла, чим займатиметься в Лондоні

Читать на русском
Гонтарева додала, що вона може займатися роботою в Лондонській школі економіки, незважаючи на стартап Медикит, де екс-голова НБУ є головою наглядової ради й засновником.

Екс-голова Національного банку України Валерія Гонтарева розповіла, що вже з 1 жовтня живе в Лондоні, оскільки працює в Лондонській школі економіки.

Про це вона повідомила в інтерв'ю НВ, пише «Слово і Діло».

Вадим РабіновичНародний депутат України
Рабінович пообіцяв, що після приходу до влади партії "За життя" Гонтарева сяде у в'язницюСказано 15 березня 2018 р.Статус обіцянки: Не виконано

«У мене за 35 років професійного життя було сім різних кар'єр, а зараз я додаю восьму. З першого жовтня я є працівником Інституту міжнародних відносин Лондонської школи економіки. Я консультую центробанки з питань монетарної політики, валютної політики», – заявила вона.

За словами Гонтаревої, перший її проект в Тунісі нагадав ситуацію в Україні, коли в країні були такі ж накопичені дисбаланси й негативний рахунок поточних операцій.

«У мене часті відрядження. Я скоро полечу до Тирани, в Тунісі вже була. На конференціях потрібно виступати. Звичайно, це дуже академічна робота, а я дуже великий практик. Мені хочеться, щоб мої рекомендації хтось виконував. А доводиться звикати, що виконання я вже не контролюю», – зазначила вона.

Гонтарева додала, що вона може займатися роботою в Лондонській школі економіки, незважаючи на стартап «Медикит», де екс-голова НБУ є головою наглядової ради й засновником.

«Я не маю там робити щоденну операційну роботу. Я знайшла менеджмент, тепер усе працює. Тому я змогла спокійно активувати свій контракт із Лондонською школою економіки, де я можу займатися інтелектуальною роботою», – підкреслила Гонтарева.

Нагадаємо, закриття справи про відпочинок Гонтаревої на Мальдівах оскаржили в суді.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: