«Право на владу»: які фінансові перспективи чекають на Україну й кожного з нас?

Читать на русском
Сьогодні о 22.30 на каналі 1+1 в програмі Право на владу ведучі та експерти поговорять про високі комунальні тарифи, падіння курсу гривні, борги України та низькі зарплати.
Слово і Діло

Сьогодні о 22:30 на каналі 1+1 у програмі «Право на владу» ведучі та експерти поговорять про комунальні тарифи, що зростають, зарплати українців, які не встигають за подорожчанням життя, стрибки курсу валют та борги України.

Які фінансові перспективи очікують Україну й кожного з нас? До чого призведе непропорційне підвищення тарифів і зарплат, скільки боргів ми віддаватимемо міжнародним донорам, на скільки стрибне долар наступного року та як це вдарить по наших кишенях і, що не менш важливо, по мізках?

Про це ведучі Наталія Мосейчук і Сергій Іванов говоритимуть із гостями програми «Право на владу»: членом ради Нацбанку Василем Фурманом, інвестиційними банкірами Романом Шульжуком, Ігорем Мазепою, психологом Наталею Підлісною, економістом Олегом Устенком, журналістом Олександром Дубинським, депутатами Русланом Демчаком, Олександром Шевченком та Тетяною Остріковою.

Сьогодні о 22:30 на каналі 1+1.

Традиційно в режимі онлайн «Слово і Діло» допомагатиме команді «Права на владу» здійснювати фактчекінг слів гостей ефіру – перевіряти, чи правдиві їхні висловлювання.

Нагадаємо, за правилами нового сезону, співведучий ток-шоу Сергій Іванов може перервати дискусію, натиснувши на «кнопку брехні». Це свідчить про те, що слова політика розходяться з його діями або із загальновідомими фактами.

Раніше ми писали, що НБУ прогнозує подальше подорожчання газу.

Також ми писали, як українці ставляться до МВФ.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: