Зведення ООС: двоє військовослужбовців поранені, а біля Золотого стріляли з мінометів

Читать на русском
На луганському напрямку, поблизу населеного пункту Нижнє, вночі ворог обстріляв опорні пункти Об'єднаних сил з артилерії.

Минулої доби бойовики 24 рази порушили режим тиші, 5 разів застосувавши заборонене Мінськими домовленостями озброєння. 2 українських військових отримали поранення. Від початку поточної доби зафіксовано 1 обстріл позицій ОС.

Як пише «Слово і Діло», про це йдеться у зведенні прес-центру Об'єднаних сил.

Як планували відновити Донбас мажоритарники Донецької областіТарута обіцяв за 4 місці відновити аеропорт в Маріуполі, Недава планував подати законопроект про залучення коштів на відновлення Донбасу.

Бойовики вели прицільний вогонь із гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

«На луганському напрямку, поблизу населеного пункту Нижнє, вночі ворог обстріляв опорні пункти Об'єднаних сил з артилерії калібру 122 мм, та, приблизно в той же час, відкривав вогонь в районі Кримського з мінометів калібру 82 та 120 мм. Два випадки застосування окупантами мінометів зафіксовано також поблизу Золотого», - наголосили у штабі.

«Крім того, протягом минулої доби, ворог здійснював обстріли наших позицій в районах населених пунктів Новоселівка Друга, Авдіївка, Піски, Новотроїцьке, Березове, Новомихайлівка, Старогнатівка, Павлопіль, Водяне, Гнутове, Лебединське та Широкине. Вогонь з важкого озброєння у цих випадках не вівся», - йдеться у звіті.

У ході бойових дій поранено двох військовослужбовців зі складу ОС.

Від початку цієї доби зафіксовано обстріл позицій Об'єднаних сил в районі Авдіївки з автоматичних гранатометів, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Втрат серед бійців ЗСУ немає.

За даними розвідки, минулої доби поранено 4 бойовиків.

Нагадаємо, сьогодні в Києві президент Петро Порошенко та канцлер Німеччини Ангела Меркель обговорять питання Донбасу.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: