Президент Грузії закликав громадян бути «активнішими» в другому турі виборів

Читать на русском
Нинішній президент Грузії Георгій Маргвелашвілі закликав населення до активності у другому турі виборів президента країни.

Нинішній президент Грузії Георгій Маргвелашвілі закликав населення до активності у другому турі виборів президента країни.

Про це передає «Слово і Діло» з посиланням на Грузія-Online.

За його словами, це дуже важливо для демократичних процесів в Грузії. Він також зазначив, що «другий тур дуже важливий».

«Закликаю всіх взяти активну участь у другому турі... Відчуття грузинського виборця, що він є визначником політичних інститутів та визначником успіху чи поразки політичних сил, ще більш має заглибитися на цих виборах», - сказав він.

Також Маргвелашвілі звернувся до міжнародних і місцевих спостерігачів, щоб і вони активно були представлені під час другого туру виборів.

«Дуже важливо, щоб в тому ж обсязі, з тією ж скрупульозністю, з тією ж інтенсивністю були представлені спостережні місії під час другого туру виборів», - заявив Маргвелашвілі.

Нагадаємо, в неділю, 28 жовтня, після закриття виборчих дільниць соціологи оголосили результати екзитполів президентських виборів в Грузії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: