Порошенко призначив нового голову Київської ОДА

Читать на русском
Під час представлення Терещука Порошенко закликав його вирішувати проблеми людей і не відкладати проблеми в довгий ящик, йдеться на сайті АП.

Президент України Петро Порошенко призначив екс-керівника київської міліції (до реформи) Олександра Терещука головою Київської обласної державної адміністрації. Терещук обійняв цю посаду замість звільненого Олександра Горгана.

Відповідний указ №349/2018 Порошенко підписав 30 жовтня, йдеться на сайті Адміністрації президента, пише «Слово і Діло».

Як змінився добробут голів ОДА в 2017 році порівняно з 2016 рокомУ Коровія, Жебрівського та Головка доходи зросли, а у Світличної та Савченко навпаки – скоротилися.

«Призначити Терещука Олександра Дмитровича головою Київської обласної державної адміністрації з 30 жовтня 2018 року з оплатою праці відповідно до законодавства», – йдеться в повідомленні.

Під час представлення Терещука Порошенко закликав його вирішувати проблеми людей і не відкладати проблеми в довгий ящик, ідеться на сайті АП.

«Головне завдання, яке я ставлю новому голові ОДА, – це захист людей, у тому числі й соціальний захист. Ми маємо бути абсолютно відкритими до проблем людей і не відкладати проблеми в довгий ящик, а вирішувати їх», – підкреслив президент Петро Порошенко.

Як повідомлялося, Кабінет міністрів України 24 жовтня схвалив проект указу президента про звільнення голови Київської ОДА Олександра Горгана.

Раніше «Слово і Діло» розбиралось, як змінився добробут голів ОДА в 2017 році порівняно з 2016 роком.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: