У Лисичанську зупинилися всі шахти – ЗМІ

Читать на русском
Шахтарі Лисичанська, що на Луганщині, зупинили роботу всіх чотирьох шахт і перекрили дорогу з вимогою погасити заборгованість із зарплати.

Шахтарі Лисичанська, що на Луганщині, зупинили роботу всіх чотирьох шахт і перекрили дорогу з вимогою погасити заборгованість із зарплати.

Про це в понеділок, 29 жовтня, повідомляє Час Пік, передає «Слово і Діло».

На шахті зі страйкарями стався обвалУ Луганській області на шахті імені Капустіна державного підприємства Лисичанськвугілля стався обвал.

Лисичанські шахтарі почали страйкувати в шахті на глибині 575 метрів 11 днів тому. А в понеділок гірники та їхні родини починають виконувати свої обіцянки: в місті перекрили дороги і повністю зупинили роботу всіх шахт. Зокрема, страйкуючі перекривали дорогу, що веде до заводу «Пролетарій» і далі - на Сєвєродонецьк.

Понад 100 осіб на переході в цьому районі не пропускали на цю дорогу машини.

Відзначається, що з 23 страйкуючих гірників, під землею вже залишилося 14: інші були підняті на поверхню через проблеми зі здоров'ям.

Нагадаємо, протест гірників розпочався 19 жовтня. Шахтарі вимагають погашення заборгованості по виплаті зарплат, а також відставки гендиректора «Лисичанськвугілля».

Раніше в Кабміні розповіли, що буде з боргами по зарплатах перед шахтарями.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: