Зведення ООС: 19 обстрілів, 3 бойовики знищені

Читать на русском
Бойовики обстріляли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Авдіївка, Піски, Мар’їнка, Славне, Тарамчук, Березове, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине.

Упродовж минулої доби противник 19 разів відкривав вогонь по позиціях українських військ, у тому числі 3 рази з озброєння, забороненого Мінськими домовленостями.

Яу пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 28 жовтняСитуація на сході країни станом на 28 жовтня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник здійснював обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Кримське, Авдіївка, Піски, Мар’їнка, Славне, Тарамчук, Березове, Павлопіль, Гнутове, Лебединське, Водяне та Широкине.

На луганському напрямку в районі населеного пункту Кримське, на донецькому – біля Луганського, на маріупольському напрямку – в районі населеного пункту Гнутове противник застосовував міномети. В першому випадку це була зброя калібру 120, а в інших – 82 мм.

Усі обстріли, крім одного випадку, російські окупаційні війська сконцентрували на двох напрямках. Найчастіше ворог відкривав вогонь на Приазов'ї, трохи менше обстрілів зафіксовано на донецькому напрямку.

Окупанти, в основному, використовували гранатомети та великокаліберні кулемети.

Зазначається, що підрозділи Об'єднаних сил діяли адекватно ситуації.

Упродовж минулої доби один військовослужбовець Об’єднаних сил був поранений.

За даними розвідки, 28 жовтня 3 окупантів було знищено, ще 6 - отримали поранення.

Також нагадаємо, що безпілотник спостерігачів ОБСЄ зник на Донбасі.

Раніше були підраховані небойові втрати на Донбасі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: