Офіцера ЗСУ затримали на хабарництві в центрі Черкас

Читать на русском
У Черкасах СБУ затримала на хабарництві майора однієї з військових частин Збройних cил України.

У Черкасах працівники Служби безпеки України викрили на систематичних хабарах начальника фінансово-економічної служби однієї з військових частин регіону.

Як пише «Слово і Діло», про це в п'ятницю, 26 жовтня, повідомляє прес-центр обласного управління СБУ.

Зокрема, оперативники спецслужби встановили, що майор Збройних сил України налагодив механізм отримання неправомірної вигоди від військовослужбовців, які звільняються зі служби.

«За «винагороду» в п'ять тисяч гривень він забезпечував оформлення фінансових документів, необхідних для проведення передбачених законодавством виплат, і не створював штучних перешкод при отриманні відповідних довідок», – ідеться в повідомленні.

Відзначено, що правоохоронці затримали офіцера в центрі Черкас під час отримання чергової суми хабара від військовослужбовця.

Зараз вирішується питання про оголошення зловмиснику про підозру та обрання запобіжного заходу. Тривають слідчі дії для встановлення всіх обставин та інших осіб, імовірно, причетних до протиправної діяльності.

Раніше в Рівному правоохоронці викрили в хабарництві першого заступника голови Рівненської районної державної адміністрації.

Також повідомлялося, що в Києві два офіцери поліції були затримані на хабарі в 50 тисяч доларів.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: