Напад на Чорновол: оголосили вирок обвинуваченому

Читать на русском
Бориспільський міськрайонний суд Київської області засудив до п'яти років позбавлення волі Ігоря Корнілова, обвинуваченого в нападі на нардепа Тетяну Чорновол в 2013 році.

Бориспільський міськрайонний суд Київської області засудив до п'яти років позбавлення волі Ігоря Корнілова, обвинуваченого в нападі на нардепа Тетяну Чорновол в 2013 році.

Дану інформацію підтвердили в суді, пише «Слово і Діло», з посиланням на Українську правду.

Обіцянки країни чудес. Як працює народний депутат Тетяна ЧорноволНардеп Тетяна Чорновол виконала більш ніж половину своїх обіцянок. Вона збиралася домогтися того, щоб монополіст із харчування ЗСУ сплатив усі податки, а також запевнила, що не буде балотуватися на наступних виборах.

Вирок оголосили 25 жовтня. За словами адвоката обвинуваченого Валерія Буняка, ймовірно, що захист оскаржуватиме це рішення, тому що стоїть на позиції невинності свого підзахисного.

«Наша позиція полягає в тому, що Ігор Миколайович не причетний до цього злочину, тому логічно, що ми будемо оскаржувати цей вирок», - сказав Буняк.

Правозахисник підкреслив, що буде погоджувати цю позицію з Корніловим. Адвокат додав, що його підзахисний отримав максимальний термін, і під час обліку терміну ув'язнення буде враховуватися той факт, що він перебував під вартою із 21 липня 2017 року.

Нагадаємо, раніше народний депутат, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності Віталій Купрій повідомив, що підозрюваного в нападі на Тетяну Чорновол знайшли повішеним у камері СІЗО. Пізніше це підтвердили офіційно.

У ніч на 25 грудня 2013 року на журналістку і громадську активістку, а нині народного депутата Тетяну Чорновол було скоєно напад на трасі Бориспіль-Київ.

Як повідомлялося, в березні 2017 року учасники програми блокади на Донбасі закидали Чорновол яйцями за лайку. В результаті конфлікту між депутатом Тетяною Чорновіл і активістами торгової блокади Донбасу постраждав журналіст.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ У GOOGLE NEWS

та стежте за останніми новинами та аналітикою від «Слово і діло»
Поділитися: