Силовики провели обшуки в митних шахраїв у трьох областях

Читать на русском
Відбулося більш ніж 40 санкціонованих обшуків. Силовики вилучили печатку й понад 10 мільйонів гривень.

Правоохоронці припинили діяльність міжрегіонального центру мінімізації митних платежів, що за 2017-2018 роки завдав держбюджету 15 мільйонів гривень збитків.

Як пише «Слово і Діло», прокуратура Київської області діяло спільно з управлінням Фіскальної служби в Київській області, повідомляє обласна прокуратура.

Олег СинюткаНародний депутат України
Синютка пообіцяв оприлюднити прізвища шахраїв, які діють від імені ОДАСказано 28 вересня 2017 р.Статус обіцянки: Не виконано

«Проведені понад 40 санкціонованих обшуків за місцем проживання фігурантів кримінального провадження, в транспортних засобах, в офісних приміщеннях на території Київської, Харківської, Одеської областей та міста Києва», – пише вона.

За їх результатами виявлені й вилучені документи фінансово-господарської діяльності, комп’ютери, електронні носії інформації, понад 30 печаток та грошові кошти, отримані протиправним шляхом, у сумі майже 10 млн грн.

Крім того, на банківські рахунки фіктивних суб'єктів підприємницької діяльності накладені арешти.

Триває досудове розслідування за ч. 3 ст. 212 КК України (ухилення від сплати податків у особливо великих розмірах). Слідчі дії також тривають.

Нагадаємо, чиновника Пенсійного фонду затримали за розкрадання держкоштів.

Також ПриватБанк попередив про нову схему шахрайства.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: