У Трампа відреагували на розсилку вибухівок поштою

Читать на русском
Білий дім вважає спробою жорстокого нападу відправку посилок із бомбами екс-президенту Бараку Обамі та колишньому державному секретарю Гіларі Клінтон.

Білий дім вважає спробою жорстокого нападу відправку посилок із бомбами екс-президенту Бараку Обамі та колишньому державному секретарю Гіларі Клінтон.

Про це заявила представник Білого дому Сара Сандерс у середу, 24 жовтня, передає «Слово і Діло».

До редакції видання CNN надіслали бомбу: працівників евакуювалиДеякі ЗМІ повідомили про те, що підозрілі пакети відправили також в Білий дім, проте офіційно ця інформація не підтверджується.

«Ми засуджуємо нещодавню спробу жорстокого нападу на президента Обаму, президента Клінтона, держсекретаря Клінтон та інших публічних персон», - сказала Сандерс.

За її словами, зловмисники відповідатимуть перед законом у всій повноті. Як повідомляє Associated Press, в адміністрації президента Дональда Трампа заявили про спроби терору.

«Ці спроби нас тероризувати - огидні», - йдеться в повідомленні.

Раніше повідомлялося, що посилку з бомбою також відправили до Білого дому. Джерело CNN у Білому домі зазначило, що пристрій був схожим на ті, що були відправлені Хілларі Клінтон і Бараку Обамі. Співрозмовник телеканалу повідомив, що всі бомби були працездатні, хоча їхня конструкція й була примітивною. Проте, пізніше секретна служба США спростувала повідомлення про перехоплення підозрілої посилки, адресованої в Білий дім.

«На даний момент Секретна служба перехопила дві підозрілі посилки: одна в Нью-Йорку і одна в Вашингтоні. Повідомлення про третю перехоплену посилку, адресовану Білому дому, не відповідають дійсності», - повідомляє Секретна служба в Twitter.

Відзначимо, днем ​​раніше повідомлялося, що вибухівку знайшли в поштовій скриньці будинку американського мільярдера Джорджа Сороса.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: