Обіцянка політика

Після початку повномасштабної війни, яку розв’язала рф проти України, моніторинг виконання обіцянок тимчасово зупинено
  • Міський голова Ужгорода

Андріїв пообіцяв допомогти з ремонтом каналізації в декількох будинках

2 серпня 2016 року міський голова Ужгорода Андріїв Богдан пообіцяв мешканцям допомогти з ремонтом каналізації в будинках на вул. Годинки, 8 та 10 (один під’їзд) та вул. Перемоги, 149.
Виконано
Сказано 2 серпня 2016 р.

Джерело

  • http://rada-uzhgorod.gov.ua/miskyj-golova-uzhgoroda-bogdan-andriyiv-ta-deputaty-provely-zustrich-iz-meshkantsyamy-vulyts-godynky-peremogy/
  • Лист директора департаменту міського господарства Ужгородської МР Бабидорич Володимира Івановича
  • Лист заступника міського голови Ігоря Фартушка

Результат

Відповідно до листа Ужгородської міської ради від 20 квітня 2017 року капітальний ремонт внутрішньо-квартальної каналізаційної мережі по вул. Годинки, 8 та 10 завершено. Капітальний ремонт внутрішньобудинкових каналізаційних мереж по вул. Перемоги, 149 не проводились, ПКД не виготовлялась.

За інформацією Ужгородської міської ради станом на 8 грудня 2017 року виготовлення проектно-кошторисної документації на проведення капітального ремонту будинкової каналізаційної мережі по вул. Перемоги, 149 заплановано на 2018 рік.

За інформацією Ужгородської МР у 2018 році не виготовлялась проектно-кошторисна документація на проведення капітального ремонту будинкової каналізаційної мережі по вул. Перемоги, 149. Станом на 6 грудня 2018 року проведення вказаних робіт не планується. Роботи з ремонту внутрішньобудинкових мереж водопроводу та водовідведення було виконано у 2016 році. Обіцянка отримує статус виконаної враховуючи те, що мер допоміг з ремонтом каналізації у 2-х будинках попри невідповідності по ремонту за адресою вул. Перемоги, 149. До цього директор департаменту міського господарства заявляв, що роботи з ремонту внутрішньобудинкових каналізаційних мереж по вул. Перемоги, 149 не проводились, а ПКД не виготовлялась. А виконавчий комітет повідомляє що роботи були проведені ще у 2016 році.