Кабмін підвищив оклади працівникам ДСНС

Читать на русском
Так, уряд планує підвищити зарплату посадових осіб рядового й командного складу підрозділів цивільного захисту, які проходять службу в гірських районах.

Кабінет Міністрів підвищив на 25% оклади працівникам Державної служби з надзвичайних ситуацій за роботу в гірській місцевості.

Таке рішення ухвалили під час засідання уряду в середу, 24 жовтня, пише «Слово і Діло».

Скільки члени Кабміну заробили у вересніВолодимир Кістіон заробив більше за всіх серед міністрів. Із заступників найвища зарплата була в Михайла Тітарчука.

Так, уряд планує підвищити зарплату посадових осіб рядового й командного складу підрозділів цивільного захисту, які проходять службу в гірських районах.

Раніше таке підвищення окладів стосувалося лише працівників органів внутрішніх справ та пенітенціарної системи.

Також відзначимо, Кабмін запровадив для державних службовців нову модель оплати праці, ліквідувавши низку надбавок. Зокрема, такі дані містить звіт про виконання в 2017 році Стратегії реформування державного управління на 2016-2020 роки.

«На виконання закону «Про державну службу» в 2017 році ліквідовані надбавки за знання та використання в роботі іноземної мови, доплата за науковий ступінь кандидата або доктора наук, надбавка за почесне звання заслужений», – ідеться в звіті.

Нагадаємо також, раніше в Кабміні розповіли, коли військові отримають підвищені пенсії.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: