Чубаров влаштував скандал на засіданні рибної комісії

Читать на русском
На місце проведення засідання російсько-української комісії з організації рибальства в Азовському морі викликали поліцію та СБУ з проханням затримати голову делегації Росрибгосподарства.

Голова Меджлісу кримськотатарського народу, нардеп від «Блоку Петра Порошенка» Рефат Чубаров влаштував скандал під час засідання російсько-української комісії з організації риболовлі в Азовському морі.

Як передає «Слово і Діло», про це повідомляє ATR у середу, 24 жовтня.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

Чубаров прийшов на засідання й вимагав його припинити через участь представників РФ. З проханням затримати й видворити голову делегації Росрибгосподарства Ігоря Рульова на місце проведення засідання в Києві викликали поліцію та СБУ.

На засідання також приїхав депутат Сергій Висоцький. Він пояснив, що голова російської делегації Рульов незаконно в'їхав на територію Криму.

«А ви запрошуєте дипломата російського посольства, ви сидите зі злочинцем. Я вас закликаю негайно припинити це збіговисько», – заявив Чубаров.

Українську делегацію в комісії викликали для консультацій до МЗС України, повідомив головний редактор BlackSeaNews Андрій Клименко. Він зазначив, що склад цієї делегації стверджувало Держрибагентство, а не МЗС.

Відзначається, що напередодні представник Меджлісу також без запрошення приїхав на засідання комісії й заявив, що відбувається «гібридне розмиття суверенітету України».

Раніше міністерство з питань тимчасово окупованих територій заявило, що цього року в Крим стали рідше заходити іноземні судна.

Як повідомлялося, Україна посилить військову присутність в Азовському морі.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: