Зведення ООС: найчастіше бойовики стріляли поблизу Мар’їнки та Лебединського

Читать на русском
Бойовики 12 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ. За даними розвідки, протягом доби троє окупантів знищені і двоє поранені.

Упродовж минулої доби російські окупанти 12 разів відкривали вогонь по позиціях українських військ.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-центр ООС.

Карта ООС: ситуація на сході України на 22 жовтняСитуація на сході країни станом на 22 жовтня 2018 року за даними РНБО України, прес-центру ООС, Міністерства оборони, журналістів і волонтерів.

Противник вів прицільний вогонь з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї. Майже у половині випадків війська ООС відкривали вогонь у відповідь.

Російсько-окупаційні війська здійснювали обстріли позицій Об’єднаних сил в районах населених пунктів Щастя, Кримське, Золоте, Піски, Мар’їнка, Тарамчук, Березове, Новотроїцьке, Чермалик та Лебединське.

Опорний пункт українських військ неподалік Щастя зазнав обстрілів з автоматичних та станкових гранатометів протягом майже трьох годин. А найчастіше ворог турбував бійців ООС обстрілами поблизу Мар’їнки та Лебединського.

Втрат серед особового складу Об'єднаних сил немає.

За даними розвідки, протягом доби трьох окупантів знищено та двох поранено.

Від початку доби, 23 жовтня, російсько-окупаційні війська вогонь не відкривали.

Раніше бойовики на Донбасі підстрелили мирного жителя.

Також перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг, який іде з цієї посади з 31 жовтня, розповів, що бойові дії на Донбасі можна припинити протягом однієї години.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: