Бойовики на Донбасі підстрелили мирного жителя

Читать на русском
Бойовики на окупованих території Донецької області обстріляли населений пункт Мар'їнка, в результаті чого постраждав місцевий житель.

Бойовики на окупованих території Донецької області обстріляли населений пункт Мар'їнка, в результаті чого постраждав місцевий житель.

Як пише «Слово і Діло», про це повідомляє прес-служба операції Об'єднаних сил із посиланням на дані української сторони Спільного центру з контролю та координації.

Чому Путін і Держдума синхронно заговорили про війну?Путін заявив, що готовий налагодити відносини з Україною, але домовлятися буде з новою владою. Риторику очільника Кремля аналізували експерти.

Зазначається, що вогонь вівся з напрямку окупованого населеного пункту Трудівське.

«Внаслідок обстрілу зазнав наскрізного кульового поранення нижньої кінцівки місцевий мешканець, громадянин Б, 1978 року народження, який у момент влучання в нього бандитської кулі перебував на власній присадибній ділянці», – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що наразі поранений перебуває в районній лікарні Курахового.

Нагадаємо, за минулу добу, 21 жовтня, російські окупанти на Донбасі 19 разів відкривали вогонь по позиціях наших військ. При цьому ворог тричі застосовував озброєння, заборонене Мінськими домовленостями. Троє військових були поранені.

Також перший заступник голови Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ в Україні Александр Хуг, який іде з цієї посади з 31 жовтня, розповів, що бойові дії на Донбасі можна припинити протягом однієї години.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ЧИТАЙТЕ у TELEGRAM

найважливіше від «Слово і діло»
Поділитися: