СБУ також розслідує запис НАБУ розмови адвокатів Насірова

Читать на русском

В українській спецслужбі також розслідують втручання Національного бюро в діяльність захисників Романа Насірова.
Роман Насіров з адвокатами

Служба безпеки України розслідує можливе втручання Національного антикорупційного бюро в діяльність адвокатів колишнього голови Державної фіскальної служби Романа Насірова.

Про це йдеться у відповіді Генеральної прокуратури України на запит журналіста «Слова і Діла».

«За результатами розгляду звернення голови Комітету захисту прав адвокатів та гарантій адвокатської діяльності при Національній асоціація адвокатів Україні щодо можливого порушення детективами НАБУ встановлених законом гарантій адвокатської діяльності захисників Романа Насірова в кримінальному провадженні при зверненні до слідчого судді з клопотанням про встановлення строку ознайомлення з матеріалами досудового розслідування внесені відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань», – ідеться в листі Генпрокуратури за підписом начальника відділу розгляду запитів на публічну інформацію Наталії Теличко.

Як вказується в документі, досудове розслідування в цьому кримінальному провадженні доручено проводити Головному слідчому управлінню СБУ.

Нагадаємо, за цим фактом також проводить розслідування Національна поліція. Раніше суд дозволив Насірову не носити електронний браслет. Також прокурор САП зачитав ще 30 сторінок у справі екс-голови ДФС.

Отримуйте оперативно найважливіші новини та аналітику від «Слово і діло» в вашому VIBER-месенджері.

ПІДПИСУЙТЕСЬ НА НАШ YOUTUBE КАНАЛ

та дивіться першими нові відео від «Слово і діло»
Поділитися: